Top 3 Games

  1. Incursion - 17,921 views
  2. Keeper of the Grove - 11,436 views
  3. Cactus McCoy Jocuri Bataie – Games Online 2012 - 8,828 views

Banda de alergat – echipamentul fitness cel mai vandut

banda de alergat magnetica sprynkl Probabil, ati folosit banda de alergat la sala de fitness sau chiar in locuinta voastra dar stiati ca acesta este cel mai vandut echipament fitness din intreaga lume?

Benzile de alergare sunt o alternativa buna pentru antrenamentul din aer liber, in special pentru persoanele care se simt un pic nesigure cand vine vorba despre exercitile practicate afara. Acestea sunt un mediu sigur si controlat. Puteti controla viteza, inclinatia va puteti monitoriza pulsul, caloriile arse si ofera multe alte avantaje.

Pe piata se gasesc o multime de alternative de benzi de alergat, trebuie doar sa fiti atenti la necesitatile pe care le aveti.

Magazinul online www.sportaddict.ro si nu numai ofera o multitudine de benzi de alergare care au preturi diferite si optiuni diferite. Aici puteti gasit atat benzi de alergare magnetice cat si electrice sau hidraulice.

Banda de alergat magnetica:

O banda de alergat la un pret accesibil, mai exact 879 de lei este banda de alergat magnetica sprynkl de la insportline.

Aceasta ofera 8 nivele de ajustare, display LCD de calitate si cel mai mare avantaj de care dispune aceasta banda de alergat este ca se poate plia. Are roti pentru transport, astfel puteti sa o mutati in incaperea in care doriti sa va antrenati .

Este ideala pentru utilizatorii care cantaresc pana la 100 de kilograme.

Banda de alergat electrica

Dhs ofera o banda de alergat electrica 1200CB la un pret de 1.799 lei. Un pret destul de acceptabil avand in vedere ca aceasta se pliaza pe cilindru si poate fi usor depozitata iar datorita rotilor se poate transporta unde doriti. Suporta o greutate de 120 kilograme si dispune de un computer cu functii multiple, mai exact: puls, timp, viteza, distanta si calorii.

Diferenta dintre cele 2 benzi de alergat este modul de rulare a suprafetei de alergare si pretul.  Bicicletele magnetice deobicei sunt mai ieftine si mai usoare insa acestea au suprafata de rulare care se invarte cu ajutorul tau. Nu dispun de motor, ca si benzile de alergare electrice asta inseamna ca in functie de viteza ta asa o sa fie si viteza cu care se invare banda.  Pentru a va da seama care banda este mai potrivita pentru voi, inainte de a achizitiona una dintre ele ideal ar fi sa le incercati pe amandoua.

Banda de alergat magnetica si cea hidraulica nu au motor si creeaza rezistenta prin utilizarea fortei magnetice. Cu aceste tipuri de benzi aveti posibilitatea sa creati un antrenament mai dificil sau mai putin obositor. Este usor de depozitat si de intretinut, acesta fiind unul din marile avantaje al acestui tip de banda.

O banda de alergat electrica are motor si avanseaza automat in functie de viteza pe care ati setat banda. Acest tip de banda va “forteaza” sa pastrati un ritm constant in timp ce o banda de alergat magnetica sau hidraulica depinde de voi.

Be Sociable, Share!