Top 3 Games

  1. Incursion - 17,921 views
  2. Keeper of the Grove - 11,436 views
  3. Cactus McCoy Jocuri Bataie – Games Online 2012 - 8,828 views

Cauciucuri Continental in exclusivitate pentru Audi

Cauciucuri Continental in exclusivitate pentru AudiSe spune ca in doi lucrurile sunt suportate mult mai usor. Se poate ca acest lucru sa fie adevarat, mai ales avand in vedere faptul ca putem constata cu usurinta cum toata lumea pare sa profite de aceasta zicala. In muzica s-a inventat fenomenul numit featuring, in afaceri se numeste parteneriat, in dragoste este concubinaj sau casatorie.

Dupa acelasi model, pare ca si pe piata automobilistica si in cea a producatorilor de cauciucuri se dezvolta conlucrari de acest tip, in speta cele de tipul echiparii in mod exclusivist a masinilor de inalta performanta cu anvelope produse sub un anumit brand.

Pe acest rationament a marsat si firma producatoare Continental care, in timp, datorita caracteristicilor de performanta aferente acestor cauciucuri produse, au devenit partenerii celor de la Audi.

Astfel, modele de cauciucuri Conti Sport Contact 5, sunt cele prezentate ca varianta oficiala de echipare pentru o parte din modelele Audi, in speta seriile A6 si A7. Dealtfel, anvelopele de tip Continental sunt recunoscute deja pentru calitatile tehnice foarte bune, iar in Romania acestea pot fi achizitionate din magazinul online www.anvelomag.ro. Tot aici, putem gasi orice alt model de anvelope Arad , de vara, de iarna sau all seasons, la preturi foarte accesibile, purtand garantia brandului distribuitor, si anume Anvelomag.ro.

Motivul care a stat la baza echiparii autoturismelor Audi cu aceste modele de cauciucuri consta in principal din caracteristicile de performanta dovedite in timpul testarilor. Conti Sport Contact 5 vine ca model imbunatatit al predecesoarelor modele Conti Sport Contact 3, cauciucuri ce au fost special dedicate masinilor sport si SUV-urilor. Noile modele sunt disponibile pentru dimensiuni de jante de la 17 la 20 inch (in diametru), si pentru latimi de anvelope cuprinse intre 205 si 275 de milimetri.

Pentru fabricarea anvelopelor s-a folosit un nou tip de cauciuc, ce poarta numele de Black Chili, care isi spune cuvantul in ceea ce priveste aderenta si manevrabilitatea autovehiculului in conditiile de rulare si care foloseste compusi de cauciuc sintetic, in amestec cu cauciuc natural. De asemenea, un alt avantaj al folosirii noului compus in cazul cauciucurilor Continental se reflecta si in randamentul timpului de reactie, foarte bun chiar si in cazul unui carosabil umed, si chiar intr-un consum redus de carburant.

Nu intamplator deci, anvelopa Conti Sport Contact 5 a castigat detasat testul privind desemnarea celor mai bune anvelope de vara ale anului 2012, rezultatul fiind omologat de catre revista germana “Auto Motor und Sport”, cu calificativul “foarte recomandat”.

Avantajul major al utilizarii acestor cauciucuri consta in excelenta aderenta la carosabil, asigurand o distanta mai redusa de franare, indiferent in ce conditii meteo se efectueaza rularea. Polimerii folositi in cazul acestor cauciucuri asigura absorbtia optima de energie si caldura, iar siguranta virajelor este asigurata de catre latimea cauciucurilor, aceasta sporind aderenta prin zona marita de contact. Anvelopele  Conti Sport Contact 5 se regasesc atat in variantele pentru autoturisme obisnuite, cat si pentru SUV-uri, si pot fi alese in functie de caracteristicile tehnice ale masinii (viteza maxima admisa, dimensiuni jante, etc.)

Cu siguranta acest parteneriat dintre Audi si Continental va fi foarte apreciat de-a lungul timpului. In acest fel, pe langa performantele tehnice ale masinii in sine, criteriul sigurantei va fi asigurat si de calitatile indubitabile ale inovatoarelor cauciucuri. In mod cert testele vor curge de acum inainte in ideea de a vedea cat de benefica este conlucrarea dintre cele doua branduri, Continental si Audi.

Pana atunci, si noi putem testa noile tipuri de anvelope, achizitionandu-le direct din magazinul Anvelomag.ro. Cum pentru noi nu este obligatorie asocierea dintre cele doua nume, putem utiliza aceste cauciucuri si pentru masinile noastre uzuale, luand insa in calcul specificatiile autovehiculului.


Alte stiri actuale :

1. Audi RS Q3 a intrat în producţie
2. Audi a publicat primele schiţe cu A8 facelift
3. Cea mai economica versiune Audi, disponibila din luna septembrie
4. Vânzările Mercedes au urcat cu 20% în iulie, peste creşterile raportate de BMW şi Audi
5. BMW se schimba RADICAL! Bavarezii scot artilera grea in lupta cu Audi si Mercedes!
6.  Super-masina hibrid de 700 de cai-putere, creata de Audi

Be Sociable, Share!