Top 3 Games

  1. Incursion - 17,921 views
  2. Keeper of the Grove - 11,436 views
  3. Cactus McCoy Jocuri Bataie – Games Online 2012 - 8,828 views

Cum sa traim in High Definition

How to live in High DefinitionDaca in urma cu ceva timp, televizoarele reprezentau doar un moft permis doar de catre putini dintre noi, in anul de gratie 2013 televizorul este un dispozitiv atat de variat ca forma, functie si pret incat singura noastra problema reprezinta greutatea de a ne decide exact ce dispozitiv dorim. Televizoare ieftine, televizoare inteligente, televizoare cu ecran format din cristale lichide, plasma, sistem de operare propriu, gama este atat de variata incat a ne decide in privinta unuia poate fi o adevarata aventura.

Daca privim site-ul Dwyn.ro de exemplu, vom observa o gama larga de astfel de dispozitive. De la televizoare ieftine la noua serie F de la Samsung, gasim cate ceva potrivit pentru fiecare gust. Impatimitii de caracteristici vor dori probabil un televizor Samsung seria F, indeajuns de mare incat sa acopere o mare parte din perete dar si indeajuns de inteligent incat denumirea de “Smart TV” sa nu fie doar pe sticker-ul de pe suprafata sa bine polisata.

Daca sunteti adept al arhitecturii tip “minimalist”, veti dori un televizor nu doar inteligent ci si indeajuns de subtire incat sa se poata “camufla” usor in peisaj. In fond, moda televizoarelor cu tub catodic, pe care le puteam folosi fara probleme si pe post de fotoliu in cazuri extreme, este demult apusa. In privinta altor dotari, indiferent de pretul pe care il vizati, televizorul este imperativ sa aiba minim o “intrare” HDMI, VGA si SCART pentru a va putea conecta nu doar “decodorul” furnizorului dumneavoastra de nevoi in materie de televiziune ci si calculatorul personal, laptopul sau tableta, pentru a viziuna cele mai noi filme si emisiuni la o rezolutie cat mai mare.

Si daca tot suntem la capitolul rezolutie, veti dori cu siguranta ca noul dumneavoastra televizor sa aiba caracteristica “Full-HD,” permitandu-va o claritate impresionanta a imaginii, asemanatoare celui mai bun loc din cinematograful preferat. Adaugati acestor caracteristici si o calitate ridicata, de inalta fidelitate, a sunetului, iar satisfactia dumneavoastra va fi garantata. Cele mai noi filme, cele mai bune jocuri pe calculator, toate vor parea mai clare, mai colorate, mai incantatoare.

Daca tot v-am vorbit despre televizoarele din noua gama F, de la Samsung, haideti sa va vorbesc putin si despre compania in cauza.

Unul dintre cele mai vechi nume din istoria companiilor de gen, Samsung are un istoric foarte interesant, fiind initial o companie de producatoare de taitei si in nici un caz de dispozitive electronice. De-a lungul timpului insa, datorita calitatii ridicate a produselor sale si a stilului tipic asiatic de a conduce compania, aceasta s-a dezvoltat ajungand ca 75 de ani mai tarziu sa fie unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de dispozitive electrice, electronice si electrocasnice din lume.

Cine nu a auzit de gama Galaxy de telefoane mobile bazate pe sistem de operare Google Android, marca Samsung, ce au ajuns sa rivalizeze iar in unele tari chiar sa surclaseze binecunoscutele telefoane Apple iPhone? In aceeasi ordine de idei, cu totii am avut ocazia cel putin o data pana acum, de-a admira un televizor sau un alt dispozitiv creat de acestia. Cum “gadget-urile” nu mai reprezinta un moft ci chiar o necesitate in vremurile de astazi, haideti sa trecem la “admiratie” la posesie!

Be Sociable, Share!