Top 3 Games

  1. Incursion - 17,921 views
  2. Keeper of the Grove - 11,436 views
  3. Cactus McCoy Jocuri Bataie – Games Online 2012 - 8,828 views

Curata lunar filtrele aparatului de aer conditionat

Curata lunar filtrele aparatului de aer conditionatFie ca este prea cald afara si doriti sa fie mai rece in locuinta sau biroul dvs., fie ca este frig si doriti sa va incalziti, varianta aparatului de aer conditionat este una dintre cele mai bune si rentabile alegeri. Cat timp este montat si folosit corespunzator, aerul conditionat este un aliat de nadejde in cele doua cazuri.

Avantajele folosirii lui sunt multiple, insa trebuie sa se tina cont si de unele sfaturi in ceea ce priveste modul de folosire.

Aerul conditionat este, de fapt, un proces prin care temperatura aerului, puritatea lui, umiditatea si debitul aerului sunt tratate.

Sistemele de aer conditionat ofera un control cat mai precis al temperaturii, iar temperatura poate fi racita sau incalzita intr-un mod cat mai corespunzator. Este indicat sa nu se depaseasca confortul termic, atunci cand se doreste racirea unei incaperi: 21-23 de grade Celsius.

Indiferent de conditiile exterioare, aerul conditionat ofera o temperatura constanta tot anul. Aerul conditionat extrage energia aflata in aerul exterior si o aduce la interior, fapt care i-a adus si denumirea de pompa de caldura. Sistemul de aer conditionat creeaza o senzatie de confort sporit, cand se afla in modul racire. Acesta dezumifica aerul si limiteaza dezvoltarea de mucegaiuri si microorganisme, producatoare de alergii periculoase.

In aerul conditionat poate di integrata si ventilatie. Aceasta va evacua aerul aflat la interior, introducand altul proaspat, din exterior. Inca o veste buna pentru persoanele care sufera de alergii, aerul conditionat este echipat cu filtre prin care fumul, praful si alte impuritati din aer sunt retinute. Nivelul de filtrare poate fi marit, daca se doreste acest lucru.

Firma www.topaerconditionat.ro are 9 ani de experienta in domeniu, acreditari de instalare si garantie pentru toate marcile vandute, consultanta specializata gratuita, servicii de calitate, promptitudine la solicitari, preturi pentru toate buzunarele, modalitati de plata diversificate.

Diferenta de temmperatura intre cea dinauntrul locuintei si cea de afara este recomandat sa se mentina la 5, maxim 10 grade Celsius. Aerul conditionat se foloseste, foarte bine, si in masina. Este bine ca jetul de aer rece sa fie indreptat spre parbriz, ci nu spre fata, ceafa, picioare. Si filtrele aerului conditionat folosit in masina trebuie curatate si schimbate.

Schimbarea lor este bine sa se faca de doua ori pe an. In incapere, aerul conditionat trebuie indreptat spre tavan sau podea, nu spre persoanele din interior, iar debitele mari ale acestuia trebuie evitate. Daca temperaturile de afara sunt insuportabil de mari si va hotarati sa tineti aparatul de aer conditionat in functiune cat mai mult timp, este recomandat sa stea pornit circa 15 minute, la interval de doua ore.

In filtrul aparatului se acumuleaza alergeni, praf, par de animale si bacterii, care ne pot afecta sanatatea. De aceea, este importanta curatarea lor, o data pe luna, si schimbarea lor, de doua ori pe an. Filtrele, care sunt, de obicei, din material plastic, se curata usor. Acestea se spala cu apa si sapun ori detergent obisnuit si se usuca.

O data la doi, trei ani, aparatul de aer conditionat este bine sa fie curatat de catre un profesionist frigotehnist. Astfel, se dezinfecteaza aripioarele bateriei de racire, dar si a tavitelor de colectare. Curatat si folosit corespunzator, aparatul de aer conditionat este cea mai buna alegere pentru incalzirea sau racirea locuintelor.


Alte stiri actuale :

1. 6 moduri de a te racori fara aer conditionat
2. Aerul conditionat, aliatul perfect impotriva caldurii excesive pe timpul verii
3. Efectele neplăcute ale aerului condiţionat. Cum să le prevenim
4. Aerul condiţionat: 4 avantaje şi 4 dezavantaje. Cum îţi afectează sănătatea?
5. Şterge praful înainte de a porni aerul condiţionat! Dacă nu l-ai mai folosit de anul trecut, trebuie să verifici atent aparatul

 

Be Sociable, Share!