Top 3 Games

  1. Incursion - 17,921 views
  2. Keeper of the Grove - 11,436 views
  3. Cactus McCoy Jocuri Bataie – Games Online 2012 - 8,828 views

Masinile de spalat industriale sau colosii curateniei

Masinile de spalat industrialeOricine poate spune ca idei de afaceri se gasesc pretutindeni, numai ca este foarte important sa intuiesti care este domeniul in care poti activa astfel incat numele tau sa devina recunoscut ca si brand, si nu ca simplu producator sau importator de duzina al unor anumite produse.

Trebuie sa ai o viziune antreprenoriala foarte clara, mai ales in cazul produselor care prezinta cea mai mare cerere in randul consumatorilor, astfel incat tu, inaintea concurentei sa poti veni in intampinarea lor, iar acestia sa te caute cu recurenta, tocmai datorita calitatii si promptitudinii oferite.

Unul dintre domeniile aflate la mare cautare astazi este cel al producerii obiectelor destinate uzului casnic, si anume cel al masinilor de spalat, domeniu care poate prezenta astfel ramificatii de afaceri in sensul deschiderii unui service masini de spalat, sau chiar al distributiei acestor electrocasnice pe piata de profil, indiferent daca vorbim aici despre masini uzuale de spalat sau despre cele industriale.

Un segment aparte in cazul interventiilor efectuate in orice service masini de spalat il constituie defectiunile aparute in cazul masinilor de spalat industriale. Spre deosebire de masinile de spalat uzuale, ale caror capacitati de incarcare depasesc cu greu 10 kilograme, in cazul acestor utilaje in miniatura, capacitatile de incarcare se pozitioneaza lejer peste valori de 50- 55 kilograme.

Aceste produse sunt mai greu de transportat, date fiind dimensiunile lor, iar reparatiile nu se pot face in orice service masini de spalat. Am ales sa supunem dezbaterii, pentru cei care planuiesc demararea unei afaceri plecand de la ideea unei spalatorii profesionale, sau a distributiei de astfel de produse destinate curatarii, pe unul dintre cele mai bune tipuri de masini de spalat industriale si anume masina de spalat industriala RC55E.

De la o simpla privire aruncata caracteristicilor nu ai cum sa nu ramai impresionat. Dimensiunile impunatoare, inaltimea de 143 centimetri, lungimea de 142.4 de centimetri si adancimea de 168.6 centimetri, nu au cum sa nu te lase cu gura cascata. Adaugam pe langa acestea si o greutate efectiva de 925 de kilograme si aproape ca ni se pare ireala existenta unui asemenea colos.

Cu toate astea aceasta masina exista si, ca in toate cazurile de masini de spalat si aceasta beneficiaza de anumite functii care o pot scoate din randul anonimatului, spre exemplu cele 6 programe de spalare, ce pot fi induse prin simpla definire cu o atingere de buton sau programul “cool down” care ajuta la reducerea temperaturii in interiorul cuvei, precum si la reducerea temperaturii tesaturilor inainte de scoaterea acestora din masina de spalat.

Rotatiile in cazul ciclului de stoarcere sunt mai reduse insa decat cele ale unei masini de spalat uzuale, tocmai pentru a nu deteriora cantitatile mari de tesaturi aflate in interior, iar in cazul in care acestea sunt incadrate in grupe speciale cu cerinte deosebite, ciclul de stoarcere poate fi evitat prin functia “No spin”.

Volumul cuvei este de 550 de litri, iar diametrul hubloului de incarcare frontala este de 53 de centimetri. Alimentarea masinii de spalat se poate face atat cu apa rece cat si cu apa calda, acest lucru fiind posibil prin intermediul unor valve cu care este dotata masina de spalat.

Daca tot vorbeam la inceputul acestui articol despre inconvenientele de diagnosticare si aducere in service, ei bine, masina de spalat vine cu o functie care preintampina aceste dificultati logistice, ea fiind imbunatatita cu o functie de afisare a problemelor si de auto-diagnosticare. Cu toate acestea, daca se sesizeaza o functionare defectuoasa a masinii, putem apela la firme specializate in domeniul reparatiilor de masini de spalat, cea mai cunoscuta si serioasa firma de acest gen putand fi gasita in mediul online pe site-ul www.washservice.ro. Aici orice problema isi gaseste rezolvarea, iar serviciul de diagnosticare oferit de Washing.ro este complet gratuit.

Si totusi, este greu de crezut ca aceasta masina de spalat ar ajunge cumva in vreun service. Mai ales datorita faptului ca nu va fi achizitionata pe “doua parale”. Va intrebati care este pretul? Ei bine, atentie: pretul masinii de spalat industriale RC55E poate ajunge pana la 90.000 lei! Indignare totala, nu-i asa?

Nu contestam valoarea unei asemenea investitii insa stim ca la parametrii de calitate pe care ii ofera, aceasta masina de spalat va amortiza in timp costurile investitiei. Oricum ar fi, indiferent pe ce segment de afacere ne-am indrepta, orice lucru de calitate costa. Astfel incat, cu cat noi vom beneficia de mai multa calitate, cu atat si serviciile noastre se vor incadra in aceeasi parametri.

Mult succes viitorilor antreprenori si spor in cautarile necesare gasirii datelor de demarare a afacerii. Informatiile pot fi gasite oriunde in ziua de astazi si ar fi chiar pacat sa nu profitati de acestea. Domeniul masinilor de spalat si a spalatoriilor industriale poate constitui doar una dintre ideile moderne de afaceri, celelalte posibilitati putand fi usor identificate, doar acordandu-va putin din timpul atat de necesar studierii cerintelor pietii.

1. In criza au crescut nepermis de mult vanzarile de masini de spalat semiautomate
2. Hotpoint lanseaza prima masina de spalat vase cu tehnologia Zone Wash pentru curatare localizata
3. Masina de spalat cu sistem inteligent de dozare- Logixx 8 i-DOS WAS32890EU
4. 8 sfaturi ca să prelungeşti viaţa maşinii de spălat

Be Sociable, Share!