Top 3 Games

  1. Incursion - 17,921 views
  2. Keeper of the Grove - 11,436 views
  3. Cactus McCoy Jocuri Bataie – Games Online 2012 - 8,828 views

Seo monitor app, util sau nu?

Seo monitor app, util sau nu?De cativa ani incoace, mediul online a inceput sa fie folosit din ce in ce mai des. Acest lucru a fost provocat de faptul ca tot mai multi intreprinzatori au realizat ca mediul online poate fi un atu in aceasta economie de piata, care devine pe zi ce trece tot mai grea.

Insa nu doar simpla prezenta in mediul online iti garanteaza succesul, ci o strategie foarte bine pusa la punct si respectata in cele mai mici detalii. In acest sens, cei de la Google au lansat o strategie de optimizare seo, strategie care are ca scop eliminarea anumitor site-uri din topul de cautare a motoarelor de cautare, precum si avansarea in acest top a acelor site-uri care indeplinesc cerintele de optimizare seo.

In sfarsit a fost lansat CEL MAI BUN PRODUS SEO DIN 2013. De ati stii de cand il astept !!!

Primul sistem de “crowd marketing” pe care ti-l poti permite si care distribuie continutul tau in mii de conturi sociale de cea mai buna calitate : Facebook , Twitter, Linkedin .. totul automat .

Toate sunt conturi reale si cu istoric !! Gandeste-te ce poti sa faci !!! 🙂 Vezi aici.

Asa cum era de asteptat, dupa ce aceasta strategie a devenit cunoscuta si tot mai multi posesori de site-uri au inteles importanta optimizarii seo, au aparut tot mai multe articole si tutoriale despre optimizare seo articole si tutoriale care sau dovedit a fi de mare ajutor pentru cei care au ales sa le citeasca si sa se documenteze in acest sens.

Insa, chiar daca citesti toate articolele scrise pe aceasta tema, asta nu inseamna ca vei stapani le perfectie toate secretele conceptului de optimizare seo.

Daca esti unul dintre acei posesori de site-uri care isi doresc sa devina cunoscuti in lumea online-ului va trebui la un moment dat sa apelezi si la ajutor specializat in ceea ce priveste strategia de optimizare seo a site-ului respectiv. In acest sens,da-mi voie sa iti recomand site-ul www.danbradu.ro , site care din punctul meu de vedere este cel mai bun din bransa de optimizari seo. Cu siguranta nu vei regreta nici un moment daca vei alege sa apelezi la serviciile oferite de acest site.

Pentru ca tot mai multi manageri de marketing folosesc mediul online in incercarea lor de a atrage cat mai multi clienti si a face cunoscute cat mai bine produsele sau serviciile oferite de respectiva firma, s-a lansat de curand Seo monitor app. Aceasta aplicatie este un instrument prin care se doreste revitalizarea conceptului de optimizare seo.

Acest instrument a fost creat pentru a veni in sprijinul celor care desi lucreaza in domeniul marketing-ului nu au o experienta tehnica foarte vasta. Astfel, acest instrument are menirea de ai face sa inteleaga si pe cei care asa cum ziceam nu au un trecut tehnic foarte bine dezvoltat importanta motoarelor de cautare asupra afacerii pe care o conduc, precum si descoperirea de noi oportunitati care sa conduca spre atingerea celor mai indraznete obiective.

Ziceam mai sus, ca acest instrument isi doreste sa revitalizeze conceptul de optimizare seo forum, o afirmatie foarte serioasa care are nevoie de dovezi nu-i asa?  In cele ce urmeaza haideti sa vedem care sunt noutatile de care se bucura acest instrument nou lansat pe piata de profil.

Prima noutate a acestui instrument este reprezentata de optiunea Understand. Cu ajutorul acestei optiuni managerii vor avea sansa de a intelege mai bine cat de importante sunt motoarele de cautare pentru publicitatea firmei pe care o conduc.

A doua noutate a Seo monitor app este reprezentata de aplicatia Discover, cu ajutorul acestei optiuni managerii vor avea posibilitatea de a pune la punct cele mai eficiente strategii cu ajutorul parametrilor inregistrati de aceasta optiune.

Si ultima noutate a acestui instrument de lucru, insa la fel de importanta ca si celelalte doua, este Manage,functie care are rolul de a grupa cuvintele cheie pe baza anumitor criterii care sunt stabilite de catre utilizator.

Momentan acest instrument de lucru se afla in versiune Beta, urmand ca in cursul acestei luni sa fie lansat oficial si in Romania. Daca ti-a placut acest articol si vrei sa afli mai multe despre acest instrument de lucru precum si alte informatii despre optimizari seo acceseaza www.danbradu.ro.

Alte stiri actuale :

1. SEO is dead. Long live social media optimisation
2. 3 Reasons Why SEO Education Matters
3. Long Tail Content For SEO — 2013 & Beyond
4. How You Can Benefit From Multilingual Video SEO
5. Speedo International Hires iCrossing for SEO and SEM Strategy

Be Sociable, Share!