Top 3 Games

  1. Incursion - 17,921 views
  2. Keeper of the Grove - 11,436 views
  3. Cactus McCoy Jocuri Bataie – Games Online 2012 - 8,828 views

Totul pentru un EVENIMENT reusit

Totul pentru un EVENIMENT reusit Printre prioritatile de care trebuie sa tii cont atunci cand organizezi un eveniment  se numara si preferintele invitatior. Iti vine sau nu sa crezi, ei vor fi cei care iti vor lauda mai mult sau mai putin munca si tot ei sunt cei care ar trebui sa se bucure de conditii bune. Daca in cazul mancarii poti rezolva usor situatia prin introducerea unei game cat mai variate, in cazul confortului si atmosferei lucrurile se schimba.

Va trebui sa iti folosesti intuitia atunci cand vine vorba de elementele de decor pe care le vei folosi. Acelasi lucru este valabil si pentru crearea unui mediu cat mai placut si primitor. Este adevarat ca lucrurile difera mult, in functie de tipul evenimentului, dar indiferent de natura lui, un lucru este clar, va fi necesar sa te axezi obligatoriu pe mobilierul potrivit. Este imposibil sa il achizitionezi si de aceea solutia ideala ar fi inchirierea pe perioada de timp sabilita a tuturor lucrurilor necesare. Astfel de contracte sunt comune in zilele noastre, iar fie ca vorbim despre serviciile de inchiriere scaune, mese sau canapele, acestea se dovedesc mult mai econome si bune calitativ.

Si daca nu stii de unde sa incepi cautarea, iti recomand paginile de internet pe care poti sa le filtrezi dupa nivelul de pregatire al firmelor in cauza, dar cu siguranta cea mai recomandata ar fi Eventus mobili, adevarati mesteri in stabilirea celei mai bune oferte pentru clienti. Pentru a te convinge singur poti accesa pagina lor ( www.eventus-mobili.ro ) sau ii poti gasi la unul din cele doua puncte de lucru – Bucuresti si Constanta.

Alegand aceasta modalitate de a organiza evenimente, iti vei usura munca si totodata rezultatul va fi cel asteptat. Avantajul major apare atunci cand vine vorba despre serviciile pe care le poti alege: acesta iti pune la dispozitie posibilitatea opta pentru orice serviciu de inchiriere scaune, canapele sau orice alta piesa de mobilier, bineinteles in limita stocului. Modele disponibile sunt din colectii recente care se bucura de inovatie, creativitate si mult bun-gust. Spre exemplu, daca vorbim de amenajarea unui spatiu de birou canapele joase, modulare sau nu, in ton cu celelalte elemente.

Tot in acelasi decor poti amplasa fotolii puf in diverse culori, dar si o masuta pentru cafea sau o etajera spatioasa. Printre aceste lucruri vei gasi multe care se aseamana si astfel te poti bucura de un set complet cu piese alese, separat. Iar daca iti place sa jonglezi cu nuantele, ai ocazia de a adauga un o picatura de culoare printr-un taburet si vei reusi sa spargi astfel monocromul.

Daca se vorbeste despre un spatiu exterior, atunci piesele de care ai nevoie sunt cele clasice: mobilierul din ratan si bambus natural Hawaii este cel mai indicat si este reprezentat dintr-un set compus din scaun, canapea si masa, ideale pentru petrecerile firmei la cort sau iesirile in aer liber. Dimensiunile acestora sunt cele indicate unui astfel de pachet, iar culoarea si modelul de impletitura sunt in ton cu cele mai noi modele.

Tot in aceiasi categorie de evenimente se poate adauga si scaunul simplu, din plastic sau cel pliant, ambele suportand o manevrare usoara. Acelasi lucru se poate spune si despre seturile de berarie, comune zilelor noastre si placute pentru faptul ca se pot plia si in acest fel se economiseste foarte mult spatiu.

Indiferent de faptul ca te orientezi asupra unui eveniment oficial sau cauti doar sa te relaxezi, alegerea mobilierului de la aceasta firma de inchiriat este o decizie inspirata. Tu vii cu ideea, ei isi aduc experienta in domeniu si impreuna veti putea crea evenimentul perfect.

Eventus Mobili si-au demonstrat priceperea in numeroase situatii, iar in ceea ce priveste preturile, acestia le-au ales pe cele mai bune luand in calcul si reducerile semnificative care se aplica in cazul comenzilor mari. Pe scurt, se merita sa iti transformi evenimentul in unul de succes si sa vezi cum atmosfera tinde spre perfectiune, alegand aceasta metoda.

Alte stiri actuale :

1. Proiecţii-eveniment şi invitaţi speciali
2. Gala de închidere Comedy Cluj: decernarea premiilor festivalului şi spectacol eveniment The Chaplin Project
3. Ba.Rock Acustic Live la Timişoara, primul concert de anvergură transmis integral pe Internet
4. Mureşeanul de la Vocea României: „A trebuit să-mi rup spatele ca să ştiu care e drumul meu”

Be Sociable, Share!